Ulei De Plante

Ulei De Plante
Uleiul din plante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 33 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, cimbru, ulei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei, Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, și Frigarui de creveți la grătar cu Feta cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele într-o oală. Se încălzește la foc mediu-mic până când un termometru cu bomboane citește 74°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lasă să se răcească. Tulpina; rezervarea cimbrului și a boabelor de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se toarnă în sticlă.
4
Adăugați cimbru și boabe de piper. Plută; se răcește până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista