Ulei de măsline-somon Braconat cu hrean proaspăt
Uleiul de măsline - somonul Braconat cu hrean proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $5.84 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praz, muștar dijon, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Somon Fiert Și Hrean, și Somon Poșat Cu Sos De Hrean De Mărar.
Instrucțiuni
Puneți o strecurătoare medie căptușită cu un filtru de cafea peste o cratiță mică.
Puneți hreanul ras în filtru și turnați treptat apa clocotită peste el.
Într-o cratiță mare cu apă clocotită, albiți prazul, morcovul și feniculul timp de 1 minut.
Scurgeți într-o strecurătoare și transferați legumele într-un bol.
Într-o tigaie mare, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați prazul, morcovul și feniculul și gătiți la foc moderat, aruncând, până la fierbinte. Se amestecă muștarul și se condimentează cu sare și piper.
Într-o cratiță medie, aduceți restul de 1 1/2 căni de ulei de măsline la foc mic la foc moderat. Condimentează fileurile de somon cu sare și piper și adaugă în ulei. Fierbeți ușor fileurile la foc mic timp de 4 minute. Întoarceți și fierbeți până la fiert, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Între timp, reîncălziți ușor bulionul de hrean și condimentați cu sare. Reîncălziți legumele.
Se toarnă bulionul în 4 boluri puțin adânci. Puneți legumele în boluri și acoperiți cu fileurile.
Se presară cu fleur de SEL și piper și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.