Ulei de măsline roșii prăjite și fenicul cu fasole albă

Roșiile prăjite cu ulei de măsline și feniculul cu fasole albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crenguțe de oregano, Ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ulei de măsline-roșii prăjite și fenicul cu fasole albă, Fasole albă cu roșii prăjite, și Ton la grătar cu piure de fasole albă, tapenadă de măsline și roșii Cherry prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 cm. F. Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 1/2 cană. Tăiați becurile de fenicul și tăiați-le pe jumătate vertical.
Tăiați fiecare bec pe jumătate Ito pene de 1/2 inch lățime, lăsând niște minereu atașat la fiecare pană.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, aproximativ 3 minute.
Adăugați pene de fenicul într-un singur strat; se presară cu 1 linguriță sare grosieră. Gatiti pana cand feniculul incepe sa se rumeneasca si sa se inmoaie, intorcandu-se ocazional, 10-12 minute.
Adăugați roșiile, oregano, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit; se presară cu 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper. Îndoiți ușor împreună.
Transferați tigaia în cuptor.
Coaceți fenicul și roșiile până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă în fasole și 6 linguri de frunze de fenicul tocate.
Coaceți 5 minute mai mult pentru a încălzi.
Transferați amestecul într-un castron mare de mică adâncime.
Se presară cu frunzele tocate rămase.
Se servește cald sau la temperatura camerei.