Ulei de măsline extravirgin și anghinare
Uleiul de măsline extravirgin și anghinarea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 204 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână lămâie, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste Pesto de măsline + cadou de ulei de măsline extra Virgin STAR, [] Vegan Friendly Skillet Olive Oil Anzac Biscuit, cu ulei de măsline extra Virgin Cobram Estate, și Extra Virgin Ulei De Măsline Herb Dip.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din lămâie într-un castron cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți tulpina și rupeți frunzele exterioare întunecate. Folosind un cuțit zimțat, tăiați frunzele rămase în partea de sus a bazei. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați baza. Folosind o lingură sau un balon de pepene galben, scoateți bobinele păroase. Frecați fundul de anghinare peste tot cu lămâia tăiată și aruncați-l în apă.
Într-o cratiță medie, combinați uleiul de măsline, vinul, apa și usturoiul și aduceți la foc mic.
Adăugați fundul de anghinare și un vârf mare de sare și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Lăsați anghinarea să se răcească ușor în lichidul de gătit, apoi adăugați cele 2 lingurițe de suc de lămâie și condimentați cu sare.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Faceți înainte: anghinarea poate fi refrigerată peste noapte. Reîncălziți ușor în ulei înainte de servire.
Se servește cu: pâine țărănească prăjită.