Uimitoarea supă irlandeză de cartofi a lui Natalie

Uimitoarea supă irlandeză de cartofi a lui Natalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați uimitoarea supă irlandeză de cartofi a lui Natalie. Această rețetă face 6 porții cu 335 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de ceapă verde, apă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Cartofi Cu Ierburi (Uimitor), Supă De Cartofi Irlandezi, și Supă De Cartofi Irlandezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală de supă la foc mediu. Gatiti si amestecati telina, ceapa verde, sarea si piperul negru in unt topit pana se inmoaie usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
țelinățelină
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se amestecă cartofii, bulionul de pui și apa cu amestecul de țelină. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, acoperiți și reduceți focul la foc mic până când legumele se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
CartofiCartofi
țelinățelină
ApăApă
3
Se amestecă crema de supă de țelină, crema de supă de pui, laptele cu amestecul de cartofi. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista