Udon răcit cu pui dulce și picant și spanac

Udon răcit cu pui dulce și picant și spanac
Udon răcit cu pui dulce și picant și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 694 calorii. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, garnitură: scallions julienne și semințe de susan, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Udon Răcită (Hiyashi Chukan Udon), Pui Picant De Susan Și Tăiței Udon, și Salată Picantă De Tăiței Udon.

Instrucțiuni

1
Apăsați sau stoarceți ghimbirul folosind o sită fină sau o pânză de brânză până când se extrage suficient suc pentru a măsura 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
2
Încălziți o tigaie mare, bine condimentată, la foc mare, până când este fierbinte. Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
3
Se amestecă împreună sos de soia, mirin, suc de ghimbir, pastă de chile și ulei de susan. Puneți deoparte 1/2 cană de amestec de soia și aruncați restul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
4
Pui la grătar până când este gătit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, rupeți în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Dacă folosiți tăiței uscați, gătiți într-o oală mare cu apă clocotită până la al dente, aproximativ 12 minute. Se amestecă spanacul în ultimul minut de gătit. (Dacă utilizați udon proaspăt, adăugați tăiței și spanac simultan în apă clocotită și gătiți 10 până la 20 de secunde în total.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți tăiței și spanacul și trans-fer într-un castron cu gheață și apă rece. Când este rece, se scurge bine într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SpanacSpanac
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
7
Aruncați tăiței și spanacul cu amestec de soia rezervat într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți tăiței și spanac acoperit cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
SpanacSpanac
1
Puiul poate fi la grătar pe un grătar în aer liber — grătar ușor cu ulei și setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista