Uau! Ăla e Caviar?
Uau! Ăla e Caviar? ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână smântână, ceapă, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Caviar-Bijuterie De Ou, și Caviar De Cowboy.
Instrucțiuni
Întindeți ceapa pe un prosop de hârtie așezat pe o farfurie și puneți-o la frigider pentru a se usca puțin, aproximativ 30 de minute.
Întindeți oul tocat pe o farfurie decorativă de servire sau pe un alt vas superficial. Puneți la frigider și asta.
Într-un castron mic, amestecați împreună crema de brânză și smântâna.
Scoateți vasul de servire din frigider și presărați ceapa peste ouă. Puneți amestecul de cremă peste stratul de ceapă și întindeți cu grijă plat.
Răspândiți caviarul negru peste o jumătate din partea superioară și caviarul roșu peste cealaltă jumătate sau dacă vă simțiți creativi, faceți un model frumos. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 3 ore înainte de servire.