Tăiței Picante De Cartofi (Bataka Sev)

Tăiței Picante De Cartofi (Bataka Sev)
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Tăiței picante de cartofi (Bataka Sev) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 230 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei chile, cartofi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Fidea picantă de cartofi dulci în unt brun de usturoi-scorțișoară, Batata Poha / cum se face Aloo Poha | Bataka Pauaa, și Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se amestecă cu tăiței picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ardeii iute, usturoiul, ghimbirul, 1 linguriță de sare, 1/8 linguriță de turmeric și 2 lingurițe de ulei vegetal într-un robot de bucătărie sau mortar și pistil și procesați într-o pastă fină. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați o lingură de apă dacă aveți nevoie de mai mult lichid.) Retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Așezați cartofii într-o cratiță cu apa și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți cartofii până când sunt moi și ușor străpunși cu o furculiță, aproximativ 15 minute. Rezervați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți cartofii cât sunt încă calzi, folosind o parte din apa de gătit pentru a obține o consistență lină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se amestecă în 1 lingură pastă de chile verde, făină de năut, 2 1/2 lingurițe sare, 1 linguriță turmeric și ulei de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ulei De MuștarUlei De Muștar
TurmericTurmeric
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați suficientă apă de gătit pentru cartofi rezervată, după cum este necesar, pentru a face un aluat moale. Gustați aluatul pentru nivelul de căldură și condimente (aluatul va avea un gust crud, dar ar trebui să fie sărat și picant; aromele se vor înmuia ușor în timpul gătitului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Adăugați mai multă sare și pastă de chile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Încălziți uleiul de gătit într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare. Folosiți un ricer de cartofi (sau mașină sev, dacă aveți unul) pentru a apăsa tăiței în ulei. Se prăjește până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ două minute. Folosiți un skimmer sau o lingură cu fante pentru a transfera tăiței într-un bol căptușit cu prosop de hârtie. Repetați până când toate fidea sunt prăjite. A se păstra într-un recipient etanș până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
SkimmerSkimmer
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista