Tăiței Picante De Cartofi (Bataka Sev)

Tăiței Picante De Cartofi (Bataka Sev)
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Tăiței picante de cartofi (Bataka Sev) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 230 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei chile, cartofi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Fidea picantă de cartofi dulci în unt brun de usturoi-scorțișoară, Batata Poha / cum se face Aloo Poha | Bataka Pauaa, și Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se amestecă cu tăiței picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ardeii iute, usturoiul, ghimbirul, 1 linguriță de sare, 1/8 linguriță de turmeric și 2 lingurițe de ulei vegetal într-un robot de bucătărie sau mortar și pistil și procesați într-o pastă fină. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați o lingură de apă dacă aveți nevoie de mai mult lichid.) Retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Așezați cartofii într-o cratiță cu apa și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți cartofii până când sunt moi și ușor străpunși cu o furculiță, aproximativ 15 minute. Rezervați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți cartofii cât sunt încă calzi, folosind o parte din apa de gătit pentru a obține o consistență lină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se amestecă în 1 lingură pastă de chile verde, făină de năut, 2 1/2 lingurițe sare, 1 linguriță turmeric și ulei de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ulei De MuștarUlei De Muștar
TurmericTurmeric
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați suficientă apă de gătit pentru cartofi rezervată, după cum este necesar, pentru a face un aluat moale. Gustați aluatul pentru nivelul de căldură și condimente (aluatul va avea un gust crud, dar ar trebui să fie sărat și picant; aromele se vor înmuia ușor în timpul gătitului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați mai multă sare și pastă de chile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Încălziți uleiul de gătit într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare. Folosiți un ricer de cartofi (sau mașină sev, dacă aveți unul) pentru a apăsa tăiței în ulei. Se prăjește până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ două minute. Folosiți un skimmer sau o lingură cu fante pentru a transfera tăiței într-un bol căptușit cu prosop de hârtie. Repetați până când toate fidea sunt prăjite. A se păstra într-un recipient etanș până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
SkimmerSkimmer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista