Tzatziki
Rețeta Tzatziki ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 19 minute. Această rețetă face 10 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tzatziki, Tzatziki I, și Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați iaurtul într-o sită căptușită cu cheesecloth sau prosop de hârtie și așezați-l peste un bol. Radeți castravetele și aruncați-l cu 1 lingură de sare kosher; puneți-l într-o altă sită și puneți-l peste un alt bol.
Așezați ambele boluri la frigider timp de 3 până la 4 ore, astfel încât iaurtul și castravetele să se poată scurge.
Transferați iaurtul îngroșat într-un castron mare. Strângeți cât mai mult lichid din castravete și adăugați castravetele în iaurt.
Se amestecă în smântână, oțet, suc de lămâie, ulei de măsline, usturoi, mărar, 1/2 linguriță sare și piper. Îl puteți servi imediat, dar prefer să permit tzatziki să stea la frigider câteva ore pentru ca aromele să se amestece.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.