Tyroshi Honeyfingers
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Tyroshi Honeyfingers. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 249 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ou, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, bateți 2/3 cană de făină puțin câte puțin în laptele rece, astfel încât să nu existe bulgări.
Adăugați 1 lingură de ulei și sherry și gătiți la foc mediu-mare, amestecând continuu, până se formează un terci gros.
Scoateți tigaia de pe foc și continuați să amestecați rapid pentru a răci amestecul.
Când terciul este călduț, adăugați oul și amestecați rapid până când este amestecat. Se amestecă nucile de pin și o picătură de scorțișoară și piper. Se amestecă restul de 3/4 cană de făină pentru a face un aluat lipicios, dar care poate fi totuși manipulat.
Pe o placă făinată cu mâinile făinoase, apăsați aluatul pe un dreptunghi gros de 1/2 inch; tăiați-l în benzi de mărimea degetelor.
Acoperiți fundul unei tigaie cu un strat de ulei de măsline adânc de aproximativ 1/2 inch.
Încălziți uleiul și prăjiți fâșiile de aluat până când sunt maronii aurii și crocante.
Scoateți fâșiile prăjite pe o farfurie acoperită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Înmuiați-le în miere și presărați-le cu scorțișoară și nuci de pin.