Twinkie Sushi

Twinkie Sushi
Reteta Twinkie Sushi ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $ 4.94 pe portie. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați mango, bomboane decorative, fructe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 228 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, Twinkie Tiramisu, și Twinkie Shortcake pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista