Turtă Dulce De-Light-Ful Cu Sos Butterscotch
De-Light-Ful turtă dulce cu sos Butterscotch este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodista necesită bicarbonat de sodiu, zahăr, apă și ghimbir măcinat. Este perfect pentru Crăciun. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mousse Ușoară De Ananas Butterscotch, Fursecuri Cu Turtă Dulce Butterscotch, și Fursecuri Cu Turtă Dulce Butterscotch.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă împreună sifonul de făină, sarea și condimentele. Cremă untul și zahărul; adăugați melasă și ouă, amestecând bine. Se amestecă apa clocotită și apoi toate ingredientele uscate.
Se toarnă într-o tigaie cu unt de 9 x 13.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când o scobitoare iese curată..
Se servește cald sau rece, acoperit cu o lingură de înghețată de vanilie. O lingură de sos de înghețată butterscotch este cerească. Oh, da, iubito.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Turtă dulce funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.