Turkey Scallopini și Ravioli de Squash cu unt brun de afine

Turkey Scallopini și Ravioli de Squash cu unt brun de afine
Turcia Scallopini și Ravioli Squash cu unt de afine maro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 119 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oțet balsamic, pesmet panko, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Squash Butternut Și Ravioli Mascarpone Cu Unt Brun De Alune, Scallopini de vițel cu unt brun și capere, și Ravioli Cu Unt Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 litri de apă ușor sărată la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între două foi de folie de plastic, puneți bucăți de piept de curcan la o grosime uniformă de 1/4 inci cu un ciocan de carne. Dacă nu aveți un ciocan de carne, partea din spate a unei tigaie va funcționa bine. Puteți face acest lucru cu o zi înainte și lăsați-le depozitate în folia de plastic, pliate unul pe celălalt. Puteți cere, de asemenea, un măcelar bun să taie și lira curcan pentru tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Înveliți ușor bucățile de curcan cu făină și îndepărtați excesul; scufundați în ouă bătute și apoi dragați în pesmet. Când uleiul este fierbinte, se adaugă bucăți de curcan. Nu aglomerați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați să se rumenească 2-3 minute, apoi întoarceți-vă pentru a găti a doua parte, încă 30 de secunde până la 1 minut. Curcanul se va găti foarte repede și se va usca dacă este prea gătit. Când ați terminat, scoateți-o pe o foaie de copt sau platou și păstrați-o caldă. Nu spălați tava sote!
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pentru a face sosul, adăugați unt în tigaie și puneți-l la foc mediu-mare. În același timp, aruncați ravioli în apa clocotită. Când untul începe să devină maro deschis, adăugați salvie proaspătă. Se amestecă câteva secunde; apoi se adaugă afine și se sotează până când pielea începe să izbucnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
RavioliRavioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați melasă, oțet balsamic și bulion, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toată aroma curcanului. Se fierbe până când afinele sunt moi și sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 12-15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Asigurați-vă că gustați sosul pentru condimente înainte de a-l turna peste curcan!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Testați ravioli pentru coacere în aproximativ 3 minute-ciupiți marginile aluatului; ar trebui să fie fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Scurgere. Aranjați 1/4 din raviolis de persoană pe farfurii fierbinți și stratificați o bucată de curcan peste ravioli. Sosul de lingură peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista