Turcia Tonnato

Turcia Tonnato
Dacă aveți în jur 5 ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, Turcia Tonnato ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 611 calorii, 74G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o băutură. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână rozmarin proaspăt, usturoi, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Turcia Tonnato, Turcia Tonnato, și Salată de tonnato de curcan.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura și pregătiți friptura:puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă împreună tapenada, coaja, usturoiul și rozmarinul într-un castron mic.Aranjați curcanul, cu pielea în sus, pe o suprafață de lucru cu capătul mai îngust și ascuțit cel mai apropiat de dvs. Determinați care parte lungă a sânului este cea mai groasă, apoi, pornind de la acea parte și ținând cuțitul paralel cu suprafața de lucru, tăiați pieptul orizontal aproape în jumătate, oprindu-vă la 1 inch de cealaltă parte. Deschide pieptul ca o carte. Se condimentează pieptul cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Încălziți uleiul de măsline (2 linguri) într-o tigaie grea de 12 inci până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi curcanul maro, întorcându-se ocazional, 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci și adăugați vin în tigaie. Friptură de curcan, neacoperit, până când un termometru introdus în diagonală 2 inci în cea mai groasă parte înregistrează 160 F, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Transferați friptura într-un platou pentru a se răci, rezervând sucuri de tigaie. Se răcește friptura complet, neacoperită, apoi se răcește, se înfășoară bine în folie de plastic, 2 ore.Faceți sos: ton pur și negru (inclusiv ulei), 1/2 cană ulei de măsline, apă, suc de lămâie, pastă de hamsii și 4 linguri de sucuri de tigaie rezervate într-un blender, oprindu-se și răzuind părțile, după cum este necesar, până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Tăiați friptura de curcan răcită în felii groase de 1/4 inch, aruncând corzi, apoi acoperiți cu sos răcit. Aduceți curcanul și sosul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Se servește cu pene de lămâie, capere și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista