Turcia Tonnato
Dacă aveți în jur 5 ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, Turcia Tonnato ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 611 calorii, 74G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o băutură. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână rozmarin proaspăt, usturoi, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Turcia Tonnato, Turcia Tonnato, și Salată de tonnato de curcan.
Instrucțiuni
Faceți umplutura și pregătiți friptura:puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă împreună tapenada, coaja, usturoiul și rozmarinul într-un castron mic.Aranjați curcanul, cu pielea în sus, pe o suprafață de lucru cu capătul mai îngust și ascuțit cel mai apropiat de dvs. Determinați care parte lungă a sânului este cea mai groasă, apoi, pornind de la acea parte și ținând cuțitul paralel cu suprafața de lucru, tăiați pieptul orizontal aproape în jumătate, oprindu-vă la 1 inch de cealaltă parte. Deschide pieptul ca o carte. Se condimentează pieptul cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul de măsline (2 linguri) într-o tigaie grea de 12 inci până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi curcanul maro, întorcându-se ocazional, 8 minute în total.
Transferați într-o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci și adăugați vin în tigaie. Friptură de curcan, neacoperit, până când un termometru introdus în diagonală 2 inci în cea mai groasă parte înregistrează 160 F, aproximativ 1 oră.
Transferați friptura într-un platou pentru a se răci, rezervând sucuri de tigaie. Se răcește friptura complet, neacoperită, apoi se răcește, se înfășoară bine în folie de plastic, 2 ore.Faceți sos: ton pur și negru (inclusiv ulei), 1/2 cană ulei de măsline, apă, suc de lămâie, pastă de hamsii și 4 linguri de sucuri de tigaie rezervate într-un blender, oprindu-se și răzuind părțile, după cum este necesar, până când este foarte neted.
Tăiați friptura de curcan răcită în felii groase de 1/4 inch, aruncând corzi, apoi acoperiți cu sos răcit. Aduceți curcanul și sosul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Se servește cu pene de lămâie, capere și pătrunjel.