Turcia Reuben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Turcia Reuben. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 781 calorii, 46G de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, frunza de dafin, piperul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Turcia Reuben, Turcia Reuben, și Turcia Reuben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru kraut: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați stocul, sucul, condimentele de decapare, piperul negru, frunza de dafin, varza și slănina într-o tigaie, acoperiți și gătiți până când varza este înmuiată, aproximativ45 de minute. Odată moale, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească. Apoi separați varza și salvați stocul. După ce varza este gătită, tăiați sferturile foarte subțiri și acoperiți-leoțet de vin de orez. Se condimentează și se termină cu o cantitate mică de suc de lămâie.
Amestecați ketchup-ul, mayo-ul, gustul, balsamicul, sarea, semințele de țelină și ardeiul alb într-un bol.
Pentru asamblare: puneți puțin unt pe grătar.
Așezați pâinea pe grătarul cu unt până se rumenesc.
Puneți 1 felie de brânză pe fiecare felie de pâine.
Se amestecă 2 linguri de pansament cu 1/4 cană de kraut pe sandwich, se așează pe grătar și se încălzește pe tot parcursul.
Așezați kraut și 4 uncii de curcan pe 4 felii de pâine. Se acoperă cu pâinea rămasă.