Turcia-Mole Tacos

Turcia-Mole Tacos
Turcia-Mole Tacos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 347 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, aluniță, pui de rotisor deli și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Curcan Mole Tacos, Tacos De Curcan Cu Aragaz Lent, și Tacos Cu Alunițe De Pui.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți alunița și bulionul de pui la foc mediu, rupând pasta de aluniță cu lingura. Se amestecă în Curcan. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Lingura de umplere în coji de taco și tortilla. Se acoperă cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
DuzinăDuzină
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
3
Rulează tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista