Turcia Marsala de la Campbell
Turcia Marsala de la Campbell ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Această rețetă servește 4. O porție conține 363 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de canolan, supa de ciuperci de aur condensată campbell ' s, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri de curcan de la Campbell ' s Kitchen, Turcia Marsala, și Turcia Marsala - Folosind Resturi.
Instrucțiuni
Condimentează curcanul cu sarea și piperul negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați curcanul și gătiți timp de 2 minute sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți curcanul din tigaie.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 2 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul și gătiți și amestecați timp de 30 de secunde.
Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați vinul și încălziți la fierbere, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand vinul este redus la jumatate.
Se amestecă supa și apa și se încălzește la fierbere. Întoarceți curcanul în tigaie. Reduceți căldura la minim. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand curcanul este fiert.
Serviți curcanul și sosul peste fettuccine.
Se presară cu pătrunjelul.