Rețeta Gumbo de curcan ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 8 porții cu 737 calorii, 36g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei gras, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Turcia Gumbo (cu resturi de curcan de Ziua Recunostintei), Resturi De Curcan: Turcia Gumbo, și Max ' s Turkey Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați 1/4 cană de țelină tocată, 1/4 cană de ceapă tocată și 1/4 cană de ardei gras verde tocat. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de ulei de canola cu uleiul de măsline și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se transferă într-o cratiță medie grea sau cuptor olandez, se adaugă făina și se pune la foc moderat. Gatiti amestecul, amestecand incet si constant, pana cand rouxul devine maro inchis, 20 pana la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați legumele pur și se amestecă pentru a combina. Acoperiți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Într-o oală mare și grea la foc moderat, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați cârnații andouille și saut-ul, amestecând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille Cârnați
7
Se adaugă ardeiul gras roșu, împreună cu ardeiul gras verde rămas, și saut, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei Roșu
8
Adăugați țelina și ceapa rămase, împreună cu usturoiul, și saut-ul, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Ceapă
9
Adăugați 8 căni de bulion de pui, împreună cu cimbru, piper cayenne, sos fierbinte, sos Worcestershire și Roux rezervat, amestecând după cum este necesar pentru a dizolva roux-ul în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Ardei Iute
Stoc De Pui
Sos Fierbinte
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Aduceți gumbo-ul la fierbere, amestecând frecvent, apoi reduceți focul la minim, condimentați gumbo-ul cu sare și piper și fierbeți, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 15 minute. (Gumbo-ul ar trebui să aibă consistența pudrei. Dacă se îngroașă prea mult pe măsură ce fierbe, adăugați stoc suplimentar; dacă este prea subțire, într-un castron mic, amestecați împreună 1 lingură de făină universală și 3 linguri de ulei de canola și adăugați treptat acest amestec în gumbo, fierbând amestecul timp de câteva minute între adaosuri, până când se atinge consistența dorită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare și Piper
Ulei De Canola
Gumbo
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați carnea de curcan și fierbeți, amestecând ocazional, până când curcanul este încălzit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
12
Se servește fierbinte. Faceți înainte: gumbo-ul poate fi pregătit înainte și păstrat, acoperit la frigider, până la 3 zile, sau congelat, într-un recipient etanș, până la 3 luni. Pentru a reîncălzi: încălziți gumbo-ul într-o oală grea la foc moderat, adăugând bulion suplimentar de pui, după cum este necesar, pentru a regla consistența.