Turcia, Brie & cranberry Wellington
Turcia, brie & cranberry Wellington este un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 124 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, ou, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de curcan și afine Wellington, Sandwich De Curcan, Brie Și Afine, și Quesadillas de curcan la cuptor, afine și Brie.
Instrucțiuni
Pentru umplutură, tăiați sânii de curcan: doriți să creați un tub lung de carne în mijlocul Wellington-ului, asemănător ca formă cu un file de vită. Puteți folosi garniturile în umplutură, așa că nu vă faceți griji cu privire la risipă. Odată ce aveți forma corectă, tăiați un buzunar în sâni suficient de adânc, astfel încât sosul de brie și afine să rămână înăuntru, dar nu tăiați până la capăt. Împărțiți sosul de afine și brie între cei doi sâni de curcan, apoi răciți în timp ce faceți umplutura.
Pentru umplutură, încălziți untul într-o tigaie și gătiți ușor prazul timp de aproximativ 5 minute. Între timp, tocați mărunt garniturile de curcan și adăugați în tigaie cu gammon. Gatiti aproximativ 5 minute, apoi scoateti si lasati sa se raceasca usor.
Se amestecă cu cârnațicarne, salvie și pesmet, apoi sezon.
Întindeți primul bloc de patiserie pe o suprafață făinoasă la aproximativ 1 grosime: doriți o formă lungă și subțire, care să fie cu aproximativ 5 cm mai lată decât lățimea pieptului de curcan și cu 5 cm mai lungă decât lungimea sânilor de curcan așezați cap la cap. Ridicați ușor acest lucru pe o foaie de copt și puneți sânii de curcan deasupra, urmați de umplutură.
Întindeți al doilea bloc de patiserie, periați marginea foii de jos cu ou și așezați-o pe cea de sus. Tăiați marginile la neaten, apoi sertizați împreună. Poate fi făcut cu până la 1 zi în avans și răcit.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Periați Wellington-ul cu mai mult ou bătut și, cu un cuțit ascuțit, înscrieți un model încrucișat, dar nu tăiați până la capăt. Gatiti 30 de minute, apoi acoperiti cu folie si gatiti inca 30-45 de minute. După 1 oră, verificați dacă mijlocul este fierbinte introducând o frigăruie timp de 5 secunde, ar trebui să se simtă fierbinte la atingere. Se lasă să se odihnească 15 minute, apoi se feliază pentru a servi.