Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul și spanacul. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, afine, amestec de umplutură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până afine uscate ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Turcia și caserola de umplutură, Turcia și caserola de umplutură, și Turcia și Cornbread umplutura caserola.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Într-o cratiță mare, aduceți bulionul și untul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați amestecul de umplutură; se amestecă până se umezește. Se amestecă curcanul, spanacul și afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Transferați într-un 11x7-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Coaceți, neacoperit, 10-15 minute sau până când brânza este topită.