Tuna-și-Gruy Panino

Tuna-și-Gruy Panino
Ton-și-Gruyul Panino este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de capere, pâine sandwich multigrain, brânză gruyulincrore și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tunan și Gruyere Panini, Rețetă De Topire A Tonului Gruyincroyre, și Panino cu Porchetta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați maioneza cu 1 lingură de ulei de măsline din ton, sucul de lămâie, muștarul Dijon, țelina, usturoiul prăjit, pătrunjelul, caperele și semințele de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se amestecă tonul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
3
Puneți salata de ton pe 4 felii de pâine multigrain, acoperiți fiecare cu 1 uncie de Gruyre și o altă felie de pâine. Prăjiți sandvișurile într-o presă panini până când sunt aurii și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine MultigrainPâine Multigrain
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista