tulpini de fasole bacon
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia dvs. de rețete, tulpini de fasole bacon ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 54 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 6. O porție conține 115 calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, fasole verde, praf de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de lingură de 34% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Pachetele de fasole verde învelite în slănină , tocană de fasole de 10 minute și chili de pui alb cu 17 fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduce la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana devine crocant.
Între timp, într-o tigaie mică, gătiți baconul până când este parțial gătit, aproximativ 3 minute; se scurge pe prosoape de hârtie.
Scurgeți fasole; puneți aproximativ 12 fasole pe fiecare fâșie de bacon. Poziționați un capăt al boabelor astfel încât să fie aproape egale; tăiați aproximativ 1/4 inch din acel capăt, astfel încât tulpinile să stea când sunt servite. Înfășurați fâșia de bacon în jurul fasolei; asigurați cu o scobitoare.
Așezați tulpinile plate pe o foaie de copt neunsă.
Se presara cu praf de ceapa.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 10-15 minute sau până când slănina este crocantă.