Trufele de ciocolată ale lui Robert Linxe
Trufele de ciocolată ale lui Robert Linxe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 35 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Baia de porumb a lui Robert, Mai Bine Decât Robert Redford, și Robert E. Lee Bundt.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt 8 uncii de ciocolată și puneți-le într-un castron.
Aduceți smântâna grea la fiert într-o cratiță mică și grea. Asigurați-vă că tigaia este mică, astfel încât veți pierde cea mai mică cantitate de cremă din cauza evaporării și grea, ceea ce va împiedica crema să se ardă. Linxe își fierbe crema de trei ori-crede că asta face ca ganache să dureze mai mult. Dacă faceți acest lucru, compensați evaporarea suplimentară începând cu puțin mai multă cremă.
Se toarnă crema peste ciocolată, zdrobind orice bucăți mari cu o lingură de lemn.
Apoi amestecați cu un Tel în cercuri concentrice (nu bateți sau veți încorpora aer), începând din centru și mergând până la margine, până când ganache-ul este neted.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este suficient de gros pentru a menține o formă, aproximativ 1 oră, apoi, folosind o pungă de patiserie cu o deschidere sau vârf de 3/8 inci, țeavă în movile (aproximativ 3/4 inch înălțime și 1 inch lățime) pe pergament-foi de copt căptușite. Când tubulați, terminați fiecare movilă cu o mișcare a încheieturii mâinii pentru a înmuia și a înclina vârful punctului. Congelați până la ferm, aproximativ 15 minute.
Între timp, topiți încă 3 uncii din aceeași Valrhona și ungeți unele pe o mână înmănușată. Frecați ușor fiecare trufă răcită pentru a acoperi ușor cu ciocolată. Secretul unui strat delicat de ciocolată este să rulați fiecare trufă într-un frotiu de ciocolată topită în mână. Linxe folosește întotdeauna mănuși.
Aruncați trufele în pudră de cacao Valrhona neîndulcită, astfel încât să arate ca omonimele lor, proaspăt săpate de pe pământ. O furculiță este cel mai bun instrument pentru aruncarea trufelor în cacao. Agitați trufele într-o sită pentru a elimina excesul de cacao. Păstrați trufele la frigider.