Trufe De Șampanie

Trufe De Șampanie
Nevoie de un băutură fără gluten? Trufele de șampanie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată cu lapte, marc de champagne, șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Trufe De Șampanie, Trufe vegane cu șampanie, și Pui cu trufe și sos de șampanie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o ladă, umpleți 2 forme de plută cu ciocolată. Când sunt pline, goliți excesul înapoi în vasul de ciocolată. Interiorul matrițelor trebuie acoperit uniform cu ciocolată. Ștergeți buza matrițelor curate și așezați-le cu susul în jos pe un suport de sârmă peste o foaie de copt pentru a se scurge. Odată ce ciocolata începe să se întărească, aproximativ 5 minute, folosiți un răzuitor larg de patiserie pentru a curăța marginile fiecărei cavități curate. Acest lucru este important deoarece atunci când ciocolata se fixează, se micșorează sau se retrage din părțile laterale ale matriței. O margine curată îl va împiedica să se lipească și să se crape pe măsură ce se micșorează. Puteți așeza mucegaiul la frigider pentru câteva minute pentru a ajuta ciocolata să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți șampania și smântâna într-o cratiță mică și încălziți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă amestecul de șampanie fierbinte peste ciocolata tocată și siropul de porumb și se amestecă până se omogenizează cu un blender de mână cu imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
șampanieșampanie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Adăugați marc du champagne și untul și amestecați până se omogenizează cu un blender manual de imersie. Lăsați amestecul să se răcească până când are o consistență groasă (suficient de groasă pentru a țeava).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
5
Așezați amestecul într-o pungă de conducte și introduceți-l în formele umplute cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6
Să set peste noapte. Închideți partea de jos a unei forme prin aplicarea ciocolatei cu o spatulă offset. Racla curat apoi apăsați cele două forme împreună uniform. Se lasă să se stabilească. Când ciocolata s-a setat, scoateți toate "dopurile" din matrițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1
Ciocolata este temperată astfel încât, după ce a fost topită, își păstrează luciul și se întărește din nou fără a deveni alb și alb (asta se întâmplă atunci când moleculele de grăsime se separă și se formează deasupra ciocolatei). Există o varietate de moduri de a tempera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
2
Una dintre cele mai ușoare modalități de a tempera ciocolata este să o tocați în bucăți mici și apoi să o așezați în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde la un moment dat la putere mare până când cea mai mare parte a ciocolatei este topită. Fiți foarte atenți să nu-l supraîncălziți. (Temperatura ciocolatei negre ar trebui să fie între 88 și 90 de grade F, ușor mai caldă decât buza de jos. Își va păstra forma chiar și atunci când se topește în cea mai mare parte. Ciocolata albă și laptele se topesc la o temperatură de aproximativ 2 grade F Mai puțin din cauza cantității de lactoză pe care o conțin.) Orice bulgări rămase se vor topi în căldura reziduală a ciocolatei. Folosiți un blender de imersie sau bateți pentru a rupe bucățile. De obicei, ciocolata începe să se fixeze sau să cristalizeze de-a lungul părții laterale a bolului. Pe măsură ce se stabilește, amestecați acele cristale în ciocolata topită pentru a o tempera. Un bol de sticlă păstrează bine căldura și menține ciocolata temperată mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
LactozăLactoză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
O altă modalitate de a tempera ciocolata se numește însămânțare. În această metodă, adăugați bucăți mici de ciocolată nemăcinată la ciocolata topită. Cantitatea de ciocolată nemăcinată care trebuie adăugată depinde de temperatura ciocolatei topite, dar este de obicei 1/4 din cantitatea totală. Este mai ușor să folosiți un blender de imersie pentru acest lucru sau o măturică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Modul clasic de a tempera ciocolata se numește tabliering. Două treimi din ciocolata topită este turnată pe o marmură sau pe o altă suprafață de lucru rece. Ciocolata este întinsă și prelucrată cu o spatulă până când temperatura sa este de aproximativ 81 de grade F. În acest stadiu, este groasă și începe să se stabilească. Această ciocolată temperată este apoi adăugată la ciocolata rămasă non-temperată și amestecată bine până când masa are o temperatură complet uniformă. Dacă temperatura este încă prea mare, o parte din ciocolată este prelucrată mai departe pe suprafața rece până când se atinge temperatura corectă. Aceasta este o mulțime de muncă, necesită o mulțime de cameră, și face o mare mizerie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
O metodă simplă de verificare a temperare, este de a aplica o cantitate mică de ciocolată pe o bucată de hârtie sau la punctul de un cuțit. Dacă ciocolata a fost temperată corect, se va întări uniform și va arăta un luciu bun în câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista