Trufe De Arahide Cu Caramel De Ciocolată
Ciocolata Caramel arahide trufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciocolată dulce, sare de masă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Unt De Arahide Sărat Caramel Trufe De Ciocolată, 5 Ingrediente Trufe Cu Unt De Arahide Caramel Sărat, și Caramel-Trufe de ciocolată neagră cu Fleur de Sel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zahărul într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand doar pana cand zaharul s-a topit. Continuați să gătiți, învârtind tigaia des, până când zahărul este caramel auriu închis.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați cu grijă crema. Întoarceți tigaia la foc și fierbeți, amestecând, până când caramelul s-a dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc și, în timp ce este fierbinte, amestecați ciocolata, untul de arahide, sarea și vanilia.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când ciocolata și untul de arahide s-au dizolvat.
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până când este ferm, aproximativ 2 ore.
Folosiți o lingură mică pentru a scoate trufele și a le forma în bile de 1 inch.
Rotiți trufele în arahide și transferați-le într-o tavă acoperită cu hârtie cerată. Se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.