Trufe Albe

Trufe Albe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Trufele Albe. Această rețetă face 20 de porții cu 133 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Mergeți la magazin și cumpărați lichior de smântână irlandeză, extract de vanilie, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Trufe albe și negre, Trufe de ciocolată albă și Trufe de ciocolată albă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți crema într-un bol termorezistent și puneți vasul peste o tigaie cu apă clocotită. Gatiti pana se incalzeste. Folosind un tel de sârmă, amestecați încet ciocolata albă în crema caldă până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se amestecă lichiorul și vanilia. Acoperiți și lăsați-l la rece timp de 1 oră sau până când este flexibil, dar suficient de ferm pentru a se scoate. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Cu 2 lingurițe sau o linguriță de înghețată de 1 1/4 inch, faceți cuburi de amestec de ciocolată și puneți-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt. Dă la frigider pentru aproximativ 15 minute, până când este suficient de ferm pentru a se rula în sfere aspre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Pune alunele tocate pe o tava si le dai la cuptor pentru 8 minute. Se răcește la temperatura camerei. Topiți ciocolata amăruie într-un castron termorezistent, pusă peste o tigaie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
AluneAlune
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Stropiți ciocolata amăruie topită peste 10 trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
TrufeTrufe
6
Rulați trufele rămase în nucile mărunțite. Se da la rece până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Notă: această rețetă a fost actualizată și poate diferi de ceea ce a fost publicat sau difuzat inițial.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista