Triunghiuri De Budincă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați triunghiurile de budincă de nucă de cocos. O porție conține 250 de calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, amidon de porumb, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Triunghiuri De Nucă De Cocos, Triunghiuri De Nucă De Cocos Macadamia, și Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Budincă Dublă De Orez Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Întindeți nuca de cocos în fulgi pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc, 6 până la 8 minute.
Ulei un 8-in.- vas de copt pătrat. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de lapte de cocos și amidon de porumb până se omogenizează.
Într-o cratiță medie antiaderentă, combinați 1 1/2 căni de lapte de cocos (dacă nu aveți suficient, măriți cu apă) și zahăr. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Stropiți încet amestecul de amidon de porumb în cratiță, amestecând și amestecați vanilie și sare. Gatiti, batand energic (nu lasati sa fiarba), pana cand amestecul este foarte gros, tragandu-se departe de tigaie si nu mai are gust de faina, 4 pana la 6 minute.
Se toarnă în vasul pregătit și se întinde uniform.
Se lasă să se răcească scurt, apoi se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se fixează, cel puțin 1 oră.
Tăiați haupia în 22 până la 24 de triunghiuri și presărați fiecare cu un vârf de nucă de cocos prăjită.