Triple Berry Cheesecake Baruri
Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, Cheesecake Triplu Fără Coacere Cu Fructe De Pădure, și Tartă Cu Cheesecake Cu Trei Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. Tapetați o tigaie de 13 cm 9 inch cu folie antiaderentă sau tapetați cu folie obișnuită și pulverizați cu spray de gătit.
Combinați ovăzul, făina, zahărul, zahărul brun și sarea în vasul unui robot de bucătărie.
Adăugați untul și pulsați până se sfărâmă.
Adăugați nucile și nuca de cocos și pulsați o dată sau de două ori pentru a amesteca. Măsurați aproximativ 1 2/3 căni de amestec sfărâmicios și puneți-le deoparte, apoi apăsați restul în fundul tigaiei.
Se coace 15 minute și apoi se întinde cu conserve.Între timp, ștergeți robotul de bucătărie și adăugați crema de brânză înmuiată, zahărul, oul, vanilia și sucul de lămâie; procesați până se omogenizează. Aruncați cu grijă lingura peste conserve, răspândind ușor pentru a acoperi gemul cât mai bine posibil.
Presărați deasupra amestecul sfărâmicios rezervat. Reveniți la cuptor și coaceți timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când blatul este ușor rumenit. Se răcește la temperatura camerei aproximativ o oră, apoi se transferă la frigider și se răcește câteva ore. Ridicați barele din tigaie și tăiați-le în 32 de pătrate.