Triouri

Triouri
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Trios ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, conserve de căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Proiecte de cookie-uri de vacanță: fulgi de zăpadă, triouri Dreidel și ornamente, și Proiecte de Cookie-uri de vacanță pentru oameni de turtă dulce: fulgi de zăpadă albi, triouri Dreidel și ornamente.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina și sarea. Bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt foarte palide și pufoase, aproximativ 4 minute, apoi bateți în ou și vanilie. La viteză mică, amestecați amestecul de făină în 3 loturi doar până se formează un aluat. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare bucată într-un disc de 6 inci, apoi răciți, înfășurat în folie de plastic, până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Rulați 3 lingurițe separate de aluat într-o bilă, apoi aplatizați ușor fiecare bilă (până la 1 inch lățime și mai puțin de 1/2 inch grosime). Aranjați-le într-un triunghi pe foaia de copt cu marginile care se ating în centru, apoi faceți o adâncitură în centrul fiecărei runde cu mânerul lingurii de lemn. Faceți mai multe fursecuri, aranjându-le la distanță de 1 inch pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Umpleți adâncituri în fiecare prăjitură cu aproximativ 1/88 linguriță gem (fiecare prăjitură ar trebui să aibă 3 umpluturi diferite), evitând orice bucăți mari de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
FructeFructe
GemGem
4
Coaceți până când prăjiturile sunt coapte și maro auriu pe margini, 15 până la 20 de minute. Se răcește pe foi de copt 5 minute, apoi se transferă în rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Coaceți mai multe loturi pe foi de copt răcite căptușite cu pergament proaspăt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
* Aluatul poate fi răcit până la 2 zile.* Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții42
Scor De Sănătate0
Revista