Trestele de afine
Cranberry Canes este un aperitiv lacto ovo vegetarian . Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 192 de calorii . Această rețetă servește 30. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci, unt, merișoare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare sunt prăjitura germană de lămâie cu merișoare Aka Zitronenkuchen cu afine , pâine cu dovleac și afine și paine cu migdale și afine .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele de umplutură; aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute. Rece.
Pentru aluat, dizolvați drojdia în apă; puse deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați amestecul de drojdie, laptele și ouăle; se amestecă pentru a forma un aluat moale.
Se pune intr-un vas uns cu unt; acoperiți cu folie de plastic. Dați la frigider cel puțin două ore.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață bine făinată, rulați fiecare jumătate într-un format de 18 inchi. x 15 inchi. dreptunghi. Cu lingura de umplere în jos centrul fiecărui dreptunghi pe lățime. Îndoiți în treimi, astfel încât dreptunghiurile finite să aibă 15 in. x 6 in.
Tăiați fiecare în 15 fâșii. Răsuciți benzile și modelați în bastoane de bomboane.
Așezați pe foi de copt unse.
Coaceți la 375° timp de 15-18 minute sau până devin aurii. Înghețați cu glazură de zahăr de cofetă, dacă doriți.