Tres Leches Cupcakes ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 60 de cenți pe porție. Acest desert are 323 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, laptele de cocos, extractul de rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches Cupcakes, și Tres Leches Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșă de dimensiuni obișnuite, ungeți fundul și părțile laterale ale cupelor de brioșă cu scurtare și făină ușoară sau pulverizați cu spray de copt cu făină. În castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Spray De Copt
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
3
În castron mare, bate scurtarea cu mixer electric pe viteza medie de 30 de secunde. Adăugați treptat zahăr, aproximativ 1/3 cană odată, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind ocazional vasul. Bateți 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați albușuri de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în ROM exract. La viteză mică, adăugați alternativ amestecul de făină, aproximativ 1/3 din amestec la un moment dat și laptele, aproximativ 1/2 la un moment dat, bătând doar până la amestecare. Se amestecă nucile pecan. Împărțiți aluatul uniform între căni de briose, umplând fiecare cu aproximativ 3 linguri de aluat sau până la 2/3 până la 3/4 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul cupcake-ului iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Puneți vârfuri de cupcakes la fiecare 1/2 inch cu furculiță cu dinți lungi, ștergând furculița ocazional pentru a reduce lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
7
Puneți cupcakes în cupe de desert. Într-un castron mic, amestecați laptele condensat îndulcit și laptele de cocos cu biciul până se omogenizează. Încet lingura 2 lingurite amestec de lapte uniform peste partea de sus a fiecărui cupcake, permițând amestecul să se înmoaie în găuri și se stropesc în jos parte. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte, până când amestecul de lapte de pe vârfurile cupcakes este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Lapte De Cocos
Tăiate în Felii
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Într-un castron mediu adânc, bateți frișca și 1 linguriță extract de rom cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Înghețați fiecare cupcake cu aproximativ 2 linguri pline de frișcă; se presară cu aproximativ 2 lingurițe de nucă de cocos și 1 linguriță de nuci pecan.