Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați trei salate de fasole II. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 338 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 93 de cenți pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole de ceară, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați zahărul, amidonul de porumb, sarea, muștarul, apa și oțetul. Se aduce la fierbere și se gătește, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Într-un castron mare, combinați fasolea verde, fasolea de ceară, fasolea, ceapa și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fasole De Ceară
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă pansamentul răcit peste tot și se aruncă pentru a acoperi. Cel mai bine dacă este marinat cel puțin o oră înainte de servire. Yummy!