Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați trei salate de fasole II. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 338 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 93 de cenți pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole de ceară, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați zahărul, amidonul de porumb, sarea, muștarul, apa și oțetul. Se aduce la fierbere și se gătește, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Într-un castron mare, combinați fasolea verde, fasolea de ceară, fasolea, ceapa și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fasole De Ceară
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se toarnă pansamentul răcit peste tot și se aruncă pentru a acoperi. Cel mai bine dacă este marinat cel puțin o oră înainte de servire. Yummy!