Trei brânză spanac și paste coace

Trei brânză spanac și paste coace
Trei brânză spanac și paste coace ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, ciuperci, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trei Brânză Spanac Paste Coace, One-Pan patru brânză roșii uscate la soare și spanac beat Paste coace, și Spanacul și pastele se coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor pe ambalaj, folosind un timp minim de gătit. Între timp, în tigaie antiaderentă de 8 inci, gătiți ciupercile și ceapa la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecați frecvent, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mare, amestecați împreună pastele fierte și spanacul. Se amestecă amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se întinde în vasul de copt. Într-un alt castron, amestecați ingredientele rămase până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă peste amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista