Tozzetti
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Tozzetti. Această rețetă face 28 de porții cu 73 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, migdale albite, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tozzetti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325.
Bateți praful de copt,sarea și 1 3/4 căni de făină într-un castron mediu; setaside. Folosind un mixer electric pe mediu-mare, bateți zahărul și untul într-un mediucastron până la crem, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă pe rând, bătând pentru a amesteca între adaosuri și ocazional sfărâmând părțile laterale ale bolului, până când sunt combinate.Reduceți viteza la minim,adăugați ingrediente uscate și amestecați doar pentru a amesteca. Îndoiți migdalele.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați doar pentru a reuni,de aproximativ 2 ori. Formați-vă într-un jurnal de aproximativ 14" lungime, 2" lățime și 1" grosime.
Așezați buștenulo foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până se umflă, crăpați în pete șiîncepând să se rumenească, 25-30 de minute.
Transferfoaie de copt într-o grătar și lăsați Jurnalul să se răcească.
Folosind un cuțit zimțat, feliați logdiagonal 1/2 " grosime. Aranjați felii pe aceeași foaie; coaceți până se rumenesc, 15-20minute. Întoarceți și coaceți până când cealaltă parte estemaro auriu, cu 5-10 minute mai mult.
Transferfoaie de copt într-o grătar.
Lasă-l pe tozzetti să se răcească.
Faceți înainte: Tozzetti poate fi făcut cu 1 săptămânăînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei