Totul burgeri de somon cu Scallion smântână-sos de brânză cremă

Totul burgeri de somon cu Scallion smântână-sos de brânză cremă
Totul burgeri de somon cu smântână Scallion-sos de brânză cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 115 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, condimente la grătar, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri de somon cu sos de smântână-mărar, Somon cu sos de castravete-smântână, și Somon Poșat Cu Sos De Smântână De Mărar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul în aer liber dacă îl utilizați la mediu ridicat. Pregătiți grătarul fierbinte cu spray de gătit. În interior, folosiți o tigaie mare, mai degrabă decât o tigaie pentru grătar și preîncălziți cu un strop de ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Puneți somonul în robotul de bucătărie și pulsați pentru a măcina grosier carnea pentru a forma burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați peștele într-un bol de amestecare și condimentați cu condimente la grătar, semințe de mac, semințe de susan și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La GrătarCondimente La Grătar
Semințe De SusanSemințe De Susan
Semințe De MacSemințe De Mac
MărarMărar
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Se amestecă și se formează 4 paturi.
5
Stropiți burgerii cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
6
Gătiți burgeri 3 minute pe fiecare parte pentru un centru roz, 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru pește complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
În timp ce burgerii gătesc, combinați într-un castron crema de brânză și scallions și pliați în smântână și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Topiți burgerii cu salată, roșii, ceapă și sos pe chifle crocante, prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
CeapăCeapă
SosSos
RolaRola

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista