Tostadas De Pui Mexican Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Mexican Tostadas de pui ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 297 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili mexicană, scoici tostada, ardei iute jalape și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tostadas De Pui Cu Aragaz Lent, Tostadas De Pui Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Verde Tostadas De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ardei iute jalape, usturoi, praf de chili, ulei, suc de lămâie și sare în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Adăugați pui; se acoperă cu amestec de ulei.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se taie puiul, folosind 2 furci. Puneți puiul în aragaz și amestecați bine. Folosind slottedspoon pentru a îndepărta amestecul de pui din aragaz, așezați 1/3 cană chickenmixture pe fiecare coajă tostada. Se acoperă cu salată, brânză, salsa și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.