Tostadas de fasole neagră cu salsa de avocado
Tostadas de fasole neagră cu salsan de avocado este un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 253 calorii. 277 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână 3 toppinguri - roșii, boia de ardei, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tostadas de fasole neagră cu Salsa de kiwi, Tostadas de fasole neagră, Avocado și ouă, și Tostadas de fasole neagră cu salată de Avocado.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Ungeți tortilele cu puțin ulei și puneți-le într-un singur strat pe foi de copt. Gatiti timp de 8 minute pana cand sunt crocante.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rămas.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați condimentele, oțetul și mierea. Gatiti inca 2 minute.
Adăugați fasolea și condimentele și încălziți.
Scoateți de pe foc și zdrobiți fasolea ușor cu spatele lingurii până la o pură pură.
Întindeți câteva fasole peste tortilele crocante de porumb, împrăștiați-vă cu toppingurile la alegere și adăugați o lingură de crme frache pentru a se răci sau un strop de chipotle Tabasco pentru a-l condimenta.