Tostadas de dovlecei și ciuperci
Tostadas de dovlecei și ciuperci este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 185 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Un amestec de ardei iute poblano, nuci de pin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Spaghetti Squash Tostadas, Spaghetti Squash Tostadas, și Dovleac de nucă și Chorizo Tostadas.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și apa clocotită într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgere. Feliați capacele de ciuperci; aruncați tulpinile.
Combinați ciupercile, Tomatillo Pure și uscate-Chile Pure într-o tigaie mică antiaderentă; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; se fierbe 5 minute sau până se îngroașă. Păstrați cald.
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe timp de 10 minute sau până se înnegrește, întorcându-se ocazional.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii iute; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele. Se taie fiecare chile în 6 benzi și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Se răcește; aruncați semințele și scoateți pulpa de dovleac.
Combinați pulpa de dovleac, 2 linguri de nuci de pin, miere și sare într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Așezați tortilla direct pe raftul din mijloc în cuptor.
Coaceți la 350 timp de 7 minute (tortilla trebuie să fie ușor flexibilă).
Amestec de dovlecei cu microunde la 30 de secunde sau până la cald.
Întindeți 1/4 cană amestec de dovlecei peste fiecare tortilla; se acoperă cu 1/4 cană amestec de ciuperci. Aranjați 2 fâșii de chile peste amestecul de ciuperci; se presară cu 1/2 linguriță de nuci de pin.