Tortă De Ciocolată-Alune Învelită Cu Caramel

Tortă De Ciocolată-Alune Învelită Cu Caramel
Caramel-Cloaked ciocolata-alune Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 270 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pesmet, zahăr, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ciocolata Alune Torte, Ciocolata Alune Torte, și Ciocolata Alune Torte.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile într-o tigaie de 10 x 15 inci. Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, scuturând ocazional tigaia, până devine aurie sub piei, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Turnați nucile într-un prosop și frecați pentru a îndepărta pielea liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Lăsați să se răcească cel puțin 15 minute. Puneți deoparte opt nuci complet jupuite. Rotiți nucile rămase într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți gălbenușurile de ou și 1/4 cană de zahăr, răzuind bolul ocazional, până când este foarte gros și deschis la culoare, aproximativ 4 minute. Se amestecă nuci măcinate, pesmet și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Într-un castron mare, cu bătătoare curate, bateți albușurile cu viteză mare până când țin vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până când albușurile dețin vârfuri scurte, distincte, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați jumătate de alb în amestecul de nuci și amestecați pentru a se amesteca bine. Îndoiți ușor în albii rămași.
7
Răspândiți nivelul de aluat într-o tigaie de brânză de 9 inci cu unt și făină, cu jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit de 350 sau cuptor cu convecție de 325 până când tortul se rumeneste și revine în centru când este apăsat ușor, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Rulați un cuțit între tort și jantă, apoi îndepărtați janta.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Lăsați tortul să se răcească pe un raft aproximativ 45 de minute.
11
Cu un cuțit lung, zimțat, împărțiți tortul pe jumătate orizontal. Glisați ușor o foaie de copt sub stratul superior de tort și ridicați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Întindeți uniform stratul de tort de jos cu ganache de ciocolată. Glisați stratul superior, tăiați partea în jos, înapoi în loc peste ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Puneți tortul pe raft într - o tigaie de 12 pe 17 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se toarnă aproximativ 1 1/2 cană caldă (Vezi notele) mantie de caramel peste tort-suficient pentru a o acoperi-începând din centru și spiralând până la margini, lăsând caramelul să picure pe părți pentru a acoperi complet. Aranjați alunele rezervate uniform în jurul marginii superioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
15
Lăsați să stea până când caramelul nu mai picură și este suficient de ferm pentru a tăia, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
16
Răzuiți picăturile de caramel din tigaie înapoi în cupa de măsurare care conține mantia de caramel rămasă. Gatiti, neacoperit, intr-un cuptor cu microunde la 30% putere, amestecand ocazional, pana cand este cald si fluid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
TigaieTigaie
17
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Așezați tortul pe o farfurie.
19
Tăiați în pene cu un cuțit ascuțit. Oferiți mantie de caramel rămasă pentru a lingura peste porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
20
Ganache de ciocolată: într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mic, amestecați 8 uncii de ciocolată dulce-amăruie sau semidulce, tocată (aproximativ 1 1/2 căni) și 1 cană de frișcă până se topește și se amestecă ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
21
Lăsați să se răcească, amestecând ocazional, până când ganache nu mai curge când tigaia este înclinată, 2 până la 2 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
22
Mantie Caramel: într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați 1 cană fiecare zahăr brun ambalat ferm, sirop ușor de porumb și frișcă; 1/2 cană (1/4 lb.) unt; și 1/4 linguriță sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se amestecă ocazional până când amestecul ajunge la 240, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
23
Se toarnă într-o măsură de sticlă de 1 litru și se amestecă ocazional până când amestecul se răcește la 150, aproximativ 25 de minute. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
24
Se toarnă imediat peste tort.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista