Torturi De Ton
Nevoie de o felul principal pescatarian? Torturile de ton ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 264 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 986 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, apă, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Torturi De Ton, Torturi De Ton, și Torturi De Ton.
Instrucțiuni
Scurgeți lichidul din conservele de ton. Dacă utilizați ton ambalat în apă, rezervați o lingură de apă de ton și adăugați o linguriță de ulei de măsline la amestecul de ton în pasul următor.2
Amestecați tonul cu muștar, pâine, coajă, suc de lămâie, apă, pătrunjel, arpagic, sos fierbinte, sare, piper, ou:într-un castron mediu, amestecați tonul, muștarul, pâinea albă ruptă, coaja de lămâie, sucul de lămâie, apă, pătrunjel, arpagic și sos fierbinte.
Se presară sare și piper negru proaspăt măcinat. Gustă amestecul înainte de a adăuga oul pentru a vedea dacă are nevoie de mai mult condiment pe gustul tău.
Se amestecă în ou.3 formați în chiftele, răciți:împărțiți amestecul în 4 părți. Cu fiecare parte, formați-vă într-o minge și apoi aplatizați-o într-un patty.
Încălziți uleiul de măsline și puțin unt (pentru gust) într-o tigaie din fontă sau fără băț pe mediu înalt. Așezați ușor prăjiturile în tigaie și gătiți până se rumenesc frumos, 3-4 minute pe fiecare parte.
Se servește cu pene de lămâie. De asemenea, puteți servi cu sos tartar pe chifle slider pentru un burger de ton.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah