Torturi De Somon
Chiftelele de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $2.54 pe portie. O porție conține 285 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți sărați, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Slammin ' Patties de somon din sud-vest sau prăjituri de somon, Picături de somon sau chiftele de somon, și Torturi De Somon.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii combinați somonul, ceapa, oul, biscuiții, sarea, piperul și țelina.
Faceți torturi din amestec de somon și rulați în făină de porumb.
Într-o tigaie mare peste ulei de căldură medie mare pentru prăjire.
Așezați chiftelele de somon în ulei și prăjiți pe ambele părți până se rumenesc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.