Torturi Cu Perle Pandan Tapioca Aburite
Aburit Pandan Tapioca perla prăjituri este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Budinca De Perle Tapioca, Ceai de lapte cu Tapioca Pearl Ice Pops, și Supă De Perle Cu Banane, Nucă De Cocos Și Tapioca.
Instrucțiuni
Aruncați nuca de cocos și sarea împreună într-un castron mic; deoparte.
Amestecați frunzele de pandan cu 3/4 cană de apă într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează; strecurați printr-o bucată de pânză de brânză. Ar trebui să obțineți aproximativ 1/2 cană de suc de pandan.
Aduceți 3 căni de apă și perlele de tapioca la fiert într-o tigaie cu sos; gătiți la fiert până când perlele sunt translucide și moi, aproximativ 10 minute. Amestecați zahărul și făina de tapioca în amestec până când zahărul este complet dizolvat; adăugați sucul de pandan și amestecați până când aveți un aluat gros.
Se ia de pe foc și se toarnă în căni de folie.
Aduceți câțiva centimetri de apă pentru a fierbe într-o oală mare.
Așezați câteva cupe la un moment dat într-o inserție de abur și așezați peste apa clocotită. Aburiți până când prăjiturile sunt gătite, 10 până la 15 minute. Acoperiți prăjiturile cu nuca de cocos pentru a servi.