Torturi Crocante Cu Unt De Arahide

Torturi Crocante Cu Unt De Arahide
Această rețetă servește 2. O porție conține 1720 calorii, 37g de proteine, și 110g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă, extract de vanillan, coji individuale de tartă graham cracker și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Torturi Crocante Cu Unt De Arahide, Unt de arahide Snickerdoodle tarte cu scorțișoară arahide crustă, și Crocante Unt De Arahide Oțel Tăiat Fulgi De Ovăz + Fericit Ziua Națională De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, untul de arahide și zahărul până se amestecă. Se amestecă smântâna și vanilia. Lingură în coji de tartă. La frigider cel puțin 1 oră. Sus cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Coji De TartăCoji De Tartă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se presară cu arahide, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista