Tortul cu nuci pecan cu unt al lui Carol

Tortul cu nuci pecan cu unt al lui Carol
Tortul cu unt de pecan al lui Carol necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Acest desert are 2416 calorii, 30g de proteine, și 82G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Bunica lui Carol unt de arahide Fudge, Tort Cu Unt Pecan, și Tort Cu Unt Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Grăsime și făină de fund de trei 9 tigai strat inch. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți 1/4 cană de unt în tigaie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați nuci pecan și rumeniți 10 până la 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
4
Cerneti faina cu praful de copt si 1/2 lingurita sare. Crema rămasă unt în castron mare de amestecare. Adăugați treptat 2 căni de zahăr; smântână la viteză mare de mixer până când este ușoară și pufoasă. La viteza medie se amestecă ouăle, unul câte unul, bătând bine după fiecare. La viteză mică adăugați ingrediente uscate cernute alternativ cu lapte și extract de vanilie, începând și terminând cu ingrediente uscate. Se amestecă bine după fiecare adăugare. Se amestecă 1 1/3 căni de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă aluatul în tigăi.
6
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când tortul se rumeneste și revine când este ușor atins în centru. Când se răcește, amestecați pecanele rămase cu glazură cremoasă de unt; se întinde între straturi și deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a face înghețarea untului cremos: cremă 1/4 cană unt sau margarină în bolul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
GlazuraGlazura
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
8
Adăugați 1 linguriță de extract de vanilie, sare, 4 căni de zahăr pentru cofetari și 1/3 până la 1/2 cană de cremă. Bateți până se omogenizează și de consistență răspândită. Dacă este necesar, subțire cu cremă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CremăCremă
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate24
Revista