Tortul Cu Floricele
Tortul de Popcorn este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 485 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes are 11 fani. Un amestec de popcorn, arahide, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Tort de Popcorn II, Tort De Popcorn Patriotic, și Tort De Ziua De Naștere Popcorn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie cu tub de 10 inch sau altă tigaie cu 12 cupe cu folie de aluminiu.
Într-un castron foarte mare, combinați floricele, chipsurile de ciocolată și arahidele și amestecați bine.
Într-o cratiță medie la foc mic, topiți margarina. Se amestecă untul de arahide. Amestecați marshmallows și continuați să amestecați până când marshmallows se topesc și amestecul este neted.
Se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de marshmallow în amestec de floricele până se acoperă bine.
Apăsați amestecul în tigaia pregătită. Se lasă să se răcească complet înainte de a scoate și tăia felii pentru a servi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.