Tortilla Mexicană Autentică

Tortilla Mexicană Autentică
Nevoie de o farfurie vegană? Tortilele mexicane autentice ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 228 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână scurtarea, făina, sarea și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Orez Mexican Autentic, Salsa Mexicană Autentică, și Margarita Mexicană Autentică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, praful de copt și sarea. Fie manual, fie cu un tăietor de patiserie, tăiați scurtarea până când amestecul este sfărâmicios. Dacă amestecul pare mai făinos decât sfărâmicios, asigurați-vă că adăugați încă una sau două linguri de scurtare până când este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
2
Adăugați aproximativ 3/4 cană de apă fierbinte în amestec sau doar suficient pentru a face ingredientele să pară umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Cu mâna sau cu o furculiță mare, frământați amestecul asigurându-vă că frecați aluatul de părțile laterale ale bolului mare pentru a aduna orice aluat agățat. Dacă aluatul se lipeste încă de partea laterală a bolului, adăugați încă câteva linguri de făină până când aluatul formează o formă rotundă moale. Aluatul este gata să se rostogolească acum, dar cel mai bine este să-l lăsați să se odihnească. Acoperiți-l cu un prosop de vase și lăsați-l să stea aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4
Luați aluatul și trageți-l în 10 până la 12 bile. Făinați ușor zona de rulare și rulați fiecare bilă cu un sucitor la aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
5
Așezați fiecare tortilla pe o tigaie din fontă fierbinte medie. Gatiti aproximativ 1 pana la 2 minute pe fiecare parte sau pana cand tortilla nu arata aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista