Tortilla de porumb albastru Crusted Snapper roșu cu vinaigrette Poblano și dulce ceapa-porumb savura

Tortilla de porumb albastru Crusted Snapper roșu cu vinaigrette Poblano și dulce ceapa-porumb savura
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Tortilla de porumb albastru Crusted Red Snapper cu vinaigrette Poblano și gust dulce de ceapă-porumb ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 7.01 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1706 calorii, 59G de proteine, și 101G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați creme fraiche, poblanos, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 90%. Încercați Porumb Dulce, Poblano + Ceapă Quesadillas De Porumb Galben, Tortilla Albastră - Pui Crustat Cu Salată De Porumb, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Snapper: condimentați ouăle și făina cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Așezați chipsurile de tortilla într-un robot de bucătărie și pulsați până când chipsurile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați ouăle, făina și tortilele măcinate în 3 boluri separate. Condimentați ușor fileurile de snapper pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul. Dragați fiecare file în făină și scuturați orice exces. Scufundați în oul bătut și lăsați excesul să se scurgă. Dragă în tortilele de pământ și se sotează timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
File De SnapperFile De Snapper
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Stropiți cu vinetă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
5
Pentru vinetă: într-un blender, combinați poblanos, ceapă și suc de lămâie și amestecați până la neted. În timp ce blenderul funcționează, adăugați uleiul încet până când este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați spanacul și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Adăugați mierea și condimentați după gust cu sare și piper. Poate fi refrigerat până la 1 zi înainte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1
Puneți sâmburii într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare, adăugați ceapa și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se sotează până se moale și se caramelizează.
4
Adăugați ceapa în porumb, pliați în creme fraiche și frunzele de busuioc și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Attems Ramato Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Attems Ramato Pinot Grigio
Attems Ramato Pinot Grigio
Pinot Grigio Ramato continuă o tradiție a Republicii Veneția, deoarece" ramato", sau cupru, a fost termenul la care se face referire Pinot Grigio în contracte. O practică specială de vinificare a dus la utilizarea acestui termen: mustul rămâne în contact cu piei timp de 24 de ore și această practică conferă vinului o nuanță de cupru foarte distinctivă. Attems Cupra Ramato se mândrește cu un buchet bogat, fructat și se deschide plin și greu pe palat, cu mai multe fațete flavors.It este perfect atunci când este asociat cu pește gras, cu antipasti delicat sau pe bază de legume, însoțitorul ideal al mâncărurilor de vară și este delicios, precum și un aperitiv.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista