Tortilla de porumb albastru Crusted Snapper roșu cu vinaigrette Poblano și dulce ceapa-porumb savura

Tortilla de porumb albastru Crusted Snapper roșu cu vinaigrette Poblano și dulce ceapa-porumb savura
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Tortilla de porumb albastru Crusted Red Snapper cu vinaigrette Poblano și gust dulce de ceapă-porumb ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 7.01 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1706 calorii, 59G de proteine, și 101G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați creme fraiche, poblanos, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 90%. Încercați Porumb Dulce, Poblano + Ceapă Quesadillas De Porumb Galben, Tortilla Albastră - Pui Crustat Cu Salată De Porumb, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Snapper: condimentați ouăle și făina cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Așezați chipsurile de tortilla într-un robot de bucătărie și pulsați până când chipsurile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Așezați ouăle, făina și tortilele măcinate în 3 boluri separate. Condimentați ușor fileurile de snapper pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul. Dragați fiecare file în făină și scuturați orice exces. Scufundați în oul bătut și lăsați excesul să se scurgă. Dragă în tortilele de pământ și se sotează timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De SnapperFile De Snapper
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Stropiți cu vinetă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
5
Pentru vinetă: într-un blender, combinați poblanos, ceapă și suc de lămâie și amestecați până la neted. În timp ce blenderul funcționează, adăugați uleiul încet până când este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați spanacul și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Adăugați mierea și condimentați după gust cu sare și piper. Poate fi refrigerat până la 1 zi înainte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1
Puneți sâmburii într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare, adăugați ceapa și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se sotează până se moale și se caramelizează.
4
Adăugați ceapa în porumb, pliați în creme fraiche și frunzele de busuioc și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Attems Ramato Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Attems Ramato Pinot Grigio
Attems Ramato Pinot Grigio
Pinot Grigio Ramato continuă o tradiție a Republicii Veneția, deoarece" ramato", sau cupru, a fost termenul la care se face referire Pinot Grigio în contracte. O practică specială de vinificare a dus la utilizarea acestui termen: mustul rămâne în contact cu piei timp de 24 de ore și această practică conferă vinului o nuanță de cupru foarte distinctivă. Attems Cupra Ramato se mândrește cu un buchet bogat, fructat și se deschide plin și greu pe palat, cu mai multe fațete flavors.It este perfect atunci când este asociat cu pește gras, cu antipasti delicat sau pe bază de legume, însoțitorul ideal al mâncărurilor de vară și este delicios, precum și un aperitiv.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista