Torticas de la nr. 9n (Blinele de ton)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Torticas de la 8n (Fritters de ton). Această rețetă face 4 porții cu 399 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 95 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Frijoles Verdes con Torticas de Choclo (supă de fasole cu biscuiți de porumb), Ensalada de Papa con Atun (salată de cartofi și ton), și Cebiche De Atun (Ceviche De Ton Peruvian La Conservă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa, ardeiul gras roșu și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.într-un castron, combinați făina, tonul, laptele, oul, chimenul, praful de usturoi și boiaua. Se amestecă până se amestecă bine.Se amestecă ceapa gătită, ardeiul gras roșu și pătrunjelul. Aluatul trebuie să fie gros. Se condimentează cu sare și pepper.In o tigaie încălzește uleiul. Tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte. Lucrând în loturi, aruncați aluatul în tigaie, folosind o lingură de înghețată, câte o lingură pentru fiecare fritter. Gatiti, intorcand prajiturile o data, pana se rumenesc si crocant, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.răsturnați biscuiții pe foaia de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu aluatul rămas.