Torticas de la nr. 9n (Blinele de ton)

Torticas de la nr. 9n (Blinele de ton)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Torticas de la 8n (Fritters de ton). Această rețetă face 4 porții cu 399 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 95 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Frijoles Verdes con Torticas de Choclo (supă de fasole cu biscuiți de porumb), Ensalada de Papa con Atun (salată de cartofi și ton), și Cebiche De Atun (Ceviche De Ton Peruvian La Conservă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras roșu și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.într-un castron, combinați făina, tonul, laptele, oul, chimenul, praful de usturoi și boiaua. Se amestecă până se amestecă bine.Se amestecă ceapa gătită, ardeiul gras roșu și pătrunjelul. Aluatul trebuie să fie gros. Se condimentează cu sare și pepper.In o tigaie încălzește uleiul. Tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte. Lucrând în loturi, aruncați aluatul în tigaie, folosind o lingură de înghețată, câte o lingură pentru fiecare fritter. Gatiti, intorcand prajiturile o data, pana se rumenesc si crocant, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.răsturnați biscuiții pe foaia de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Serviți imediat blinele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista