Tortelloni cu brânză de capră cu praf uscat de portocale și fenicul
Tortelloni cu brânză de capră cu portocaliu uscat și praf de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1468 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, lapte, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este bine. Încercați Tortelloni di Fagioli: Tortelloni umpluți cu fasole, Fenicul cu migdale, struguri, măsline, smochine uscate și brânză, și Fenicul Caramelizat Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați brânza de capră cu lapte până când este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ierburi, nucșoară, 1/4 cană brânză și sare și piper și amestecați bine. La frigider până la ferm, 30 de minute sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3
Folosind o mașină de paste, întindeți pastele la cea mai subțire setare și apoi tăiați foile în pătrate de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
4
Așezați 1 lingură de umplutură de brânză de capră în centrul fiecărui pătrat de 4 inci. Îndoiți colțurile opuse împreună pentru a forma un triunghi și apăsați ferm marginile împreună pentru a sigila. Aduceți punctele lungi ale triunghiului împreună și uniți-vă cu o presiune fermă a degetelor. Continuați să umpleți și să modelați tortelloni, pe foi de fursecuri, între straturi de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Puneți 6 litri de apă într-o oală de paste, aduceți la fierbere și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați tortelloni în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Scurgeți cu grijă tortelloni bine, rezervând aproximativ o cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Între timp, într-o tigaie sotată, încălziți untul și 1/4 cană din apa de paste împreună până când untul se topește și formează emulsificarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați tortelloni fierți, frunze de fenicul și coaja de portocală la tigaie pentru a încălzi ușor și a acoperi cu sos, aproximativ 1 minut. Împărțiți pe 4 farfurii încălzite, topping tortelloni cu frunze de fenicul și coajă de portocală. Finalizați cu o stropire de praf de fenicul și Parmigiano-Reggiano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Parmigiano Reggiano
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle, uleiul și orice altă aromă pe care o alegeți. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle, uleiul și aromele și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va reuni când se încorporează 1/2 din făină. Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice rămas peste bucăți cruste. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete, acestea sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch