Tortellini la cuptor cu dovlecei și morcovi
Tortellini la cuptor cu dovlecei și morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 353 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste cu morcovi, roșii și busuioc, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut copt cu pergament cu Pesto, dovlecei și morcovi, Tortellini Și Supă De Dovlecei, și Tortellini și dovlecei Allan Arrabiata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul și morcovul: gătiți, amestecând ocazional, 13 minute sau până se rumenesc ușor.
Gatiti tortellini conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Adăugați sos de paste și 1/2 cană de lichid de gătit rezervat în amestecul de dovlecei; Se amestecă bine.
Răspândiți 1/2 cană de amestec de sos de paste în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Puneți tortellini deasupra și acoperiți cu amestecul de sos de paste rămas. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 15 minute. Descoperiți și presărați cu brânză.
Coaceți, neacoperit, încă 15 minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.